geniet van luxe meesterwerken met onze bbq-chef

Een professionele BBQ-chef kan jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of gewoon een gezellige BBQ met vrienden en familie, Godenspijs Amsterdam zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

over godenspijs amsterdam

Godenspijs Amsterdam, onder leiding van chef-kok Joey de Vries, is gespecialiseerd in het bereiden van BBQ-gerechten. Met jarenlange ervaring weten wij zowel vlees- en visliefhebbers, alsmede vegetariërs, te verassen met heerlijke gerechten van de Green Egg. Terwijl jij ontspant en geniet van het gezelschap van jouw gasten. Ook houden wij rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

een luxe bbq met chef-kok

Het inhuren van een BBQ-chef voor jouw feest of bijeenkomst heeft vele voordelen. Ten eerste ben je verzekerd van heerlijk eten dat perfect is bereid en gepresenteerd. Godenspijs Amsterdam heeft jarenlange ervaring en kent de beste technieken en kruiden om heerlijke BBQ-gerechten te bereiden.

Bovendien bespaar je tijd en stress door het werk uit handen te geven. Je kunt je volledig focussen op de organisatie van het evenement zonder je zorgen te maken over het eten. Wij beschikken over de nodige apparatuur en gereedschappen om de gerechten te bereiden, zodat je deze niet hoeft te kopen of te lenen.

Ten slotte zorgt Godenspijs Amsterdam voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor jou en jouw gasten. Het is een geweldige manier om indruk te maken en te ontspannen tijdens het evenement.

bbq asperges chef kok
luxe bbq tuinfeest
luxe bbq gamba's
luxe bbq chef kok

Godenspijs Amsterdam biedt een volledig verzorgde BBQ-ervaring voor jouw evenement

  • Een menu op maat: we bespreken jouw wensen en voorkeuren en stellen een menu samen dat perfect past bij jouw evenement.
  • Kwaliteitsingrediënten: we werken alleen met verse, hoogwaardige ingrediënten om de beste smaak te garanderen.
  • Professionele BBQ-apparatuur: we hebben alles wat nodig is om de perfecte BBQ te bereiden
  • Een ervaren BBQ-chef: Godenspijs Amsterdam weet precies hoe zij jou en jouw gasten kunnen verrassen met heerlijke gerechten

Kosten inhuren BBQ-chef

Een luxe BBQ op maat is mogelijk vanaf 10 personen en kost vanaf 45,00 euro per persoon. Indien nodig helpen wij ook mee met de verdere organisatie zoals de aankleding van de tuin, stoelen en tafels, tafellinnen, servies en bestek.

Laat je culinair verrassen door Godenspijs Amsterdam

Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zorgen voor de perfecte BBQ-ervaring voor jouw evenement. Neem vandaag nog contact op en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen!