godenspijs amsterdam, kok aan huis

Cateraar op locatie

Complete ontzorging, van A tot Z

Op zoek naar een cateraar voor jouw feest of partij? Dan ben je bij mij, Joey, aan het juiste adres. Ik ben een ervaren chef-kok met een passie voor lekker en mooi eten. Ik verzorg catering voor zowel zakelijke als particuliere evenementen, van een kleine borrel tot een groot bedrijfsfeest.

Specialiteiten van Godenspijs Amsterdam

Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van culinaire hapjeswalking dinners en fine dining. Mijn gerechten zijn altijd vers en seizoensgebonden. Ik maak gebruik van de beste ingrediënten, veelal lokaal en duurzaam geproduceerd.

Op maat
samengesteld menu

Godenspijs Amsterdam werkt graag op maat. Ik luister naar jouw wensen en het budget, samen stellen we een menu samen dat perfect past bij het evenement. Of je nu een informele borrel organiseert of een meer formeel diner, ik zorg ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke avond hebben.

joey de vries
gerecht godenspijs
cateraar op locatie

Drankjes op het feest

Een feest zonder drankjes is geen feest! Daarom kunt u bij Godenspijs Amsterdam ook terecht voor een compleet verzorgde drankenservice. Op verzoek verzorgen wij ook de borrel, bier, fris, wijn en zelfs cocktails behoren tot de mogelijkheden. Alles inclusief glaswerk. Wij hebben een ruime keuze aan drankjes, zodat er voor ieder wat wils is.

Ook voor het huren van tafels, stoelen, servies, glazen en tafellinnen

Naast catering verzorgt Godenspijs Amsterdam ook de verhuur van servies, stoelen, tafels en tafellinnen. Zo kunt u uw evenement helemaal naar uw eigen wens samenstellen.

Ontzorg jezelf met catering op locatie door Godenspijs Amsterdam

Ik verzorg catering op locatie in Amsterdam, Haarlem, Almere, ‘t Gooi, Zaandam, Purmerend, Utrecht, Leiden en omstreken. Ons team van chef koks en bediening zorgt ervoor dat uw gasten een onvergetelijke avond hebben. Godenspijs Amsterdam ontzorgt u van A tot Z.

contact

Meer informatie nodig of reserveren?

Neem dan contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte. Of stuur mij een whatsapp bericht. Ik sta u graag te woord.

Whatsapp contactformulier

Table Reservation