op zoek naar een chef-kok in laren?

godenspijs amsterdam komt bij je thuis of op locatie!

Joey de Vries Godenspijs Amsterdam

Als privé chef-kok verras ik, Joey de Vries, jou en jouw gasten met intiem diner vanaf 8 personen met gerechten die in toprestaurants worden geserveerd. Maar ook een walking dinner, luxe barbecue of bedrijfsfeest tot 150 personen kun je aan Godenspijs Amsterdam met een gerust hart overlaten.

Populaire services in Laren

 1. Diner aan huis
 2. Luxe BBQ
 3. Walking dinner
 4. Live cooking
 5. Bruiloften
 6. Borrels en recepties
 7. Lunch en high tea
 8. Pensioneringen en jubileums
 9. Bedrijfsfeesten
 10. Zakelijke evenementen

Wat kost een chef-kok op locatie?

De prijzen variëren vanaf €65,00 tot €300,00 per persoon. Het samenstellen van het menu is maatwerk en afhankelijk van het aantal gangen en soort gerechten. Onze arrangementen zijn uit te breiden met begeleidende wijnen en aperitieven. Afhankelijk van de grootte van de groep, komt er ook bediening mee. Standaard zorgt Godenspijs Amsterdam voor een mooi gedekte tafel en zorgen wij zelf voor servies en bestek. Wij laten de keuken zo achter als dat hij bij binnenkomst was, alsof er niks gebeurd is.

 

Godenspijs Amsterdam laat je ongestoord genieten van culinaire hoogstandjes op Michelinsterren niveau die normaal geserveerd worden in toprestaurants. Maar ook mooie salades, sandwiches of een luxe buffet behoort tot de mogelijkheden.

 

Jouw privé chef-kok in Laren

 • Chef en bediening op locatie
 • Verse bereiding van gerechten
 • Mooi gedekte tafel
 • Inclusief servies en bestek
 • Geen afwas en een schone keuken
 • Complete ontzorging
 • Voor klein- en groot gezelschap
 • Zowel privé als zakelijk

Jouw privé kok meenemen op vakantie?

Een weekje wintersport, een zonvakantie naar Ibiza of een kok aan boord van jouw boot? Ook dat is mogelijk bij Godenspijs Amsterdam.


ALLEEN MAAR KWALITEIT

Onder leiding van Joey, bereidt Godenspijs Amsterdam met veel liefde de gerechten met biologische- en seizoensgebonden producten. Vegetarisch op verzoek, ook met andere dieetwensen kan rekening worden gehouden. De smaken van de keuken zijn Frans, Aziatisch en Mediterraan. Met verfijnde elementen en veel aandacht voor ambacht.

 

Eten met Godenspijs Amsterdam betekent een unieke beleving en in een ongedwongen en relaxte sfeer. Naar wens kan het menu worden aangevuld met extra gangen, gerechten en amuses.

 

Godenspijs Amsterdam regelt jouw catering in Laren

Bij Godenspijs Amsterdam kun je terecht voor zowel een compleet verzorgde lunch als fine dining, aan huis of op locatie. Maar ook voor een lopend buffet of luxe barbecue ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al veel mensen en bedrijven kunnen verassen met ons aanbod. Bekijk ook eens onze Google reviews en lees over de ervaringen van onze klanten.