godenspijs amsterdam, kok aan huis

Luxe BBQ

Culinair genieten zonder zorgen

Een professionele BBQ-chef kan jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of gewoon een gezellige BBQ met vrienden en familie, Godenspijs Amsterdam zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

BBQ met sterrenkwaliteit door Joey

Godenspijs Amsterdam, onder leiding van chef-kok Joey de Vries, is gespecialiseerd in het bereiden van BBQ-gerechten. Met jarenlange ervaring weten wij zowel vlees- en visliefhebbers, alsmede vegetariërs, te verassen met heerlijke gerechten van de Green Egg. Terwijl u ontspant en geniet van het gezelschap van uw gasten. Ook houden wij rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

Laat Godenspijs Amsterdam uw feest verzorgen

Vergeet de standaard BBQ en ervaar de culinaire expertise van Godenspijs Amsterdam. Onze chef-kok bereidt perfect gebakken gerechten, van malse steaks tot exotische vis, met oog voor detail en smaak. Tijdens uw feest of bijeenkomst regelen wij alles: inkopen, bereiding, afwas. U geniet, wij zorgen!

Godenspijs Amsterdam biedt een volledig verzorgde BBQ-ervaring voor uw evenement

  • Een menu op maat: we bespreken jouw wensen en voorkeuren en stellen een menu samen dat perfect past bij jouw evenement.
  • Kwaliteitsingrediënten: we werken alleen met verse, hoogwaardige ingrediënten om de beste smaak te garanderen.
  • Professionele BBQ-apparatuur: we hebben alles wat nodig is om de perfecte BBQ te bereiden
  • Een ervaren BBQ-chef: Godenspijs Amsterdam weet precies hoe zij jou en jouw gasten kunnen verrassen met heerlijke gerechten


Kosten inhuren BBQ-chef

Een luxe BBQ op maat is mogelijk vanaf 10 personen en kost vanaf 75,50 euro per persoon. Indien nodig helpen wij ook mee met de verdere organisatie zoals de aankleding van de tuin, stoelen en tafels, tafellinnen, servies en bestek.


Laat je culinair verrassen door Godenspijs Amsterdam

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de perfecte BBQ-ervaring voor uw evenement. Neem vandaag nog contact op en laat ons weten hoe we kunnen helpen!

contact

Meer informatie nodig of reserveren?

Neem dan contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte. Of stuur mij een whatsapp bericht. Ik sta u graag te woord.

Whatsapp contactformulier

Table Reservation