EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Joey de Vries en heb 17 jaar mijn passie kunnen uitoefenen in de keuken. Van brasserie tot 2 Michelinsterren restaurant. Vervolgens maakte ik de stap als productontwikkelaar voor een visleverancier.

Omdat ik mijn passie voor koken enorm ging missen, heb ik het besluit genomen om Godenspijs Amsterdam te starten. Als privé chef op locatie verras ik de gasten met een geheel verzorgd en bereid diner. Lekker en ambachtelijk eten in de gemoedelijke sfeer van jouw eigen woning of locatie. Je kunt ongestoord genieten van culinaire hoogstandjes die normaal geserveerd worden in toprestaurants. Godenspijs staat voor ambacht, kwaliteit en versheid voor een betaalbare prijs. Ik werk zoveel mogelijk met seizoensgebonden en biologische producten.

Van intieme diners tot grote gezelschappen, Godenspijs ontzorgt je van het begin tot het eind. Bel of mail mij gerust om de mogelijkheden te bespreken.

onder andere gewerkt bij