Over Joey

Passie voor koken, oog voor detail

Joey de Vries: Privé chef met Michelinsterren-ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken, van brasserie tot restaurants met Michelinsterren, is Joey de Vries een gedreven chef-kok met een passie voor koken. Hij combineert zijn expertise met een oog voor detail om culinaire hoogstandjes te creëren die uw verwachtingen zullen overtreffen.

 

Van sterrenrestaurant tot uw eigen woning

 

Na jarenlang in de top van de gastronomie te hebben gewerkt, besloot Joey zijn passie voor koken te delen met een breder publiek. Hij richtte Godenspijs Amsterdam op, waar hij als privé chef op locatie diners verzorgt voor intieme gezelschappen tot grote groepen.

 

Ambachtelijk, culinair en betaalbaar

 

Joey de Vries, eigenaar Godenspijs Amsterdam: "Met Godenspijs haalt u de beleving van een sterrenrestaurant naar uw eigen woning of locatie. Ik kook met verse, seizoensgebonden producten en creëer ambachtelijke gerechten met een moderne twist. De nadruk ligt op kwaliteit, smaak en originaliteit."

 

wat onze gasten zeggen

Table Reservation