godenspijs amsterdam, kok aan huis

Over Joey

Passie voor koken, oog voor detail

Joey de Vries: Privé chef met Michelinsterren-ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken, van brasserie tot restaurants met Michelinsterren, is Joey de Vries een gedreven chef-kok met een passie voor koken. Hij combineert zijn expertise met een oog voor detail om culinaire hoogstandjes te creëren die uw verwachtingen zullen overtreffen.

 

Van sterrenrestaurant tot uw eigen woning

 

Na jarenlang in de top van de gastronomie te hebben gewerkt, besloot Joey zijn passie voor koken te delen met een breder publiek. Hij richtte Godenspijs Amsterdam op, waar hij als privé chef op locatie diners verzorgt voor intieme gezelschappen tot grote groepen.

 

Ambachtelijk, culinair en betaalbaar

 

Joey de Vries, eigenaar Godenspijs Amsterdam: "Met Godenspijs haalt u de beleving van een sterrenrestaurant naar uw eigen woning of locatie. Ik kook met verse, seizoensgebonden producten en creëer ambachtelijke gerechten met een moderne twist. De nadruk ligt op kwaliteit, smaak en originaliteit."

 

wat onze gasten zeggen

Erini Amin
Erini Amin
Wat was dit heerlijk! Je proeft echt dat de chef het met passie en liefde doet!
Linnett Amin
Linnett Amin
Fantastische ervaring! Joey is super gepassioneerd en het eten is overheerlijk! Neemt alle zorgen uit handen en brengt een hoop gezelligheid met zich mee! Dankjewel voor deze geweldige ervaring🩷
Pollewop M
Pollewop M
Op 13 april maakte Joey, geholpen door Thomas, een fantastisch walking dinner voor ons familiefeest met 60 personen: 2 amuses (canape steak tartaar en panne puri met hollandse garnalen) en 6 heerlijke gangen met zalm, carpaccio, maiskip, asperges en diamanthaas en een goddelijk dessert met aardbeien. Fijne seizoensgebonden producten, heerlijke smaken en het zag er prachtig uit. Voor de vegetariërs en de mensen met een speciaal dieet had Joey ook bijzondere gerechten gemaakt. Enkele reacties van de gasten: “topgerechten”, “fantastisch”, “zo lekker gegeten” “wat zag het er mooi uit”, “een dikke 10”, “in tijden niet zo iets lekkers gehad (suiker- en zoutloos)”, “ik wil nog zo’n toetje… ongelooflijk lekker”. Kortom, iedereen heeft genoten van het diner. En daarbij komt nog, dat Joey een ontzettend aardige man is, die heel goed rekening gehouden heeft met onze wensen en voor wie het geen probleem was “helemaal” naar Leeuwarden te rijden. Joey en Thomas, hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke avond! Hedzer en Wilma, Leeuwarden
Mart Lootsma
Mart Lootsma
Lekker! Super gekookt en echt leuke gangen voor een walking dinner!
Megan Buitenhuis
Megan Buitenhuis
Joey heeft ter ere van de 60e verjaardag van mijn vader een 5-gangen diner gekookt. Alles klopte! De tafelsetting zag er prachtig uit, de amuses en de gerechten waren heerlijk & Joey is erg vriendelijk en heeft ook humor. We waanden ons in een sterrenzaak maar met het comfort en gemak van thuis. Echt ideaal en zeker een aanrader!
Jan Buitenhuis
Jan Buitenhuis
Wat een heerlijke avond mede door de kookkunsten van Joey zalig gegeten en 👌
Lotte Bruens
Lotte Bruens
De beste thuiskok!
Kristel Bindels
Kristel Bindels
Voor de 47e verjaardag een mooi diner van mijn vrouw cadeau gekregen. Ze had Joey van godenspijs gevraagd alles te regelen. Ook de bediening. Het eten was heerlijk en en de service ook. Tot ziens en nogmaals dank
Annika Prins
Annika Prins
Joey heeft bij ons op kantoor voor 50 personen een 3 gangen kerstlunch gemaakt, gepresenteerd en geserveerd. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een heerlijke lunch met bijpassende wijnen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Table Reservation