Over Joey

Passie voor koken, oog voor detail

Joey de Vries: Privé chef met Michelinsterren-ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken, van brasserie tot restaurants met Michelinsterren, is Joey de Vries een gedreven chef-kok met een passie voor koken. Hij combineert zijn expertise met een oog voor detail om culinaire hoogstandjes te creëren die uw verwachtingen zullen overtreffen.

 

Van sterrenrestaurant tot uw eigen woning

 

Na jarenlang in de top van de gastronomie te hebben gewerkt, besloot Joey zijn passie voor koken te delen met een breder publiek. Hij richtte Godenspijs Amsterdam op, waar hij als privé chef op locatie diners verzorgt voor intieme gezelschappen tot grote groepen.

 

Ambachtelijk, culinair en betaalbaar

 

Joey de Vries, eigenaar Godenspijs Amsterdam: "Met Godenspijs haalt u de beleving van een sterrenrestaurant naar uw eigen woning of locatie. Ik kook met verse, seizoensgebonden producten en creëer ambachtelijke gerechten met een moderne twist. De nadruk ligt op kwaliteit, smaak en originaliteit."

 

wat onze gasten zeggen

Kristel Bindels
Kristel Bindels
Voor de 47e verjaardag een mooi diner van mijn vrouw cadeau gekregen. Ze had Joey van godenspijs gevraagd alles te regelen. Ook de bediening. Het eten was heerlijk en en de service ook. Tot ziens en nogmaals dank
Annika Prins
Annika Prins
Joey heeft bij ons op kantoor voor 50 personen een 3 gangen kerstlunch gemaakt, gepresenteerd en geserveerd. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een heerlijke lunch met bijpassende wijnen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Samantha Klumper
Samantha Klumper
Geweldige presentatie, heerlijk eten en alles uit handen genomen. Erg genoten!
Sabine Brans
Sabine Brans
Joey heeft voor ons op kantoor het kerstdiner verzorgd. Dit was een geweldig diner, super gerechten en alles tot in de puntjes geregeld. Hij en zijn team zijn echte een toppers!!!
Jorik Schröder
Jorik Schröder
Sterrenniveau topkwaliteit en van A tot Z ontzorgd, veel dank!
denise stommel
denise stommel
Wij hebben genoten van een overheerlijk diner. Het was echt van zeer hoge kwaliteit. Een top avond! Bedankt Joey!
Simone Groen
Simone Groen
Top! afgelopen 7 november een 4-gangen diner met z'n achten in huiselijke sfeer beleefd. Een sterren chef waardig. Amuse + brood + speciaal gebrande boter. Coquilles. Zwezerik. Als je deze goed bakt bewijs je je klasse als kok. Beef en desert chocolade met sinaasappel. De truffel zo vers. Het enthousiasme van Joey aanstekelijk. Weet haast niet wat te kiezen om mijn aanbeveling helder te maken. Verfijning en Klasse
Bart Frens
Bart Frens
Joey heeft voor 't feest van onze ouders, die 50 jaar getrouwd waren, een heerlijk 4 gangen diner gemaakt, met lekkere bijpassende wijnen. We zijn door Joey volledig ontzorgt zodat we optimaal konden genieten van dit heerlijke diner. Zelfs aan de kinderen werd gedacht!
Rosanne Alberts-Waardijk
Rosanne Alberts-Waardijk
Joey heeft voor onze vriendengroep een heerlijk diner verzorgd! Een hele mooie combinatie van smaken en alle gerechten hoog van smaak, echt een topchef! Umami scoorde veel punten en heerlijk zoals Joey elk gerecht toelicht. Een aanrader!
Andrea
Andrea
Joey komt bij je aan huis om een geweldig 6-gangen diner (of meer) te koken. Je kan proeven dat Joey jarenlang in diverse sterren restaurants heeft gewerkt/ leiding gegeven. Kortom: " een echte aanrader als er iets te vieren valt, of als je gewoon heerlijk wil eten zonder de deur uit te gaan."

Table Reservation