Bij Représentable kan je terecht voor bijzonder en toch betaalbaar serviesgoed, bestek, glaswerk en nog veel meer moois voor de gedekte tafel.
Het grootste gedeelte van het assortiment is te koop en te huur voor zowel particulieren als professionals. Bekijk het brede assortiment in de winkel met showroom op de Rozengracht in hartje Amsterdam.

Sjatoo is al 14 jaar een begrip in de Vechtstreek.

Bij Sjatoo wordt er altijd gezocht naar de mooiste parels van de wijnwereld, de beste whisky’s van over de hele wereld en de puurste dranken met een bijzonder verhaal. Sjatoo Wijnkopers biedt voor de horeca een ruim assortiment aan wijn, maar ook alle andere dranken. Wij leveren van sterrenzaak, hotelketens tot strandtenten.

Nadat Patrick zijn sporen heeft verdiend in de horeca als sommelier bij onder andere Ron Blaauw en Aan de Poel, heeft hij het roer omgegooid en is hij zelf wijn gaan verkopen aan de horeca. Ellen is na haar juridische loopbaan ook de wijn ingegaan en samen runnen wij Sjatoo vol passie met onze liefde voor wijn, whisky,gin en ander gedestilleerd.


Bij productiekeukenhuren.nl denken we graag met u mee, dat weet u van ons. Daarom hebben we het volgende bedacht om het gebruik van onze keukens lekker laagdrempelig te houden. Zo is het bij ons mogelijk om onze keuken te huren voor slechts 4 uur maar ook voor een hele dag. Komt er een maand aan waarbij u veel in de keuken moet staan? Dan is ons uren strippenkaart pakket wellicht interessant voor u.

Natuurlijk zijn deze uren lekker flexibel door de maand heen te gebruiken, zo bepaalt u hoe en wanneer u uw uren wilt gebruiken.