Bij Représentable kan je terecht voor bijzonder en toch betaalbaar serviesgoed, bestek, glaswerk en nog veel meer moois voor de perfect gedekte tafel.
Het grootste gedeelte van het assortiment is te koop en te huur voor zowel particulieren als professionals. Bekijk het in de winkel met showroom op de Rozengracht in hartje Amsterdam.

 

 

Sjatoo is al 14 jaar een begrip in de Vechtstreek.

Bij Sjatoo wordt er altijd gezocht naar de mooiste parels van de wijnwereld, de beste whisky’s van over de hele wereld en de puurste dranken met een bijzonder verhaal. Sjatoo Wijnkopers biedt voor de horeca een ruim assortiment aan wijn, maar ook alle andere dranken. Zij leveren van sterrenzaak, hotelketens tot strandtenten.

Nadat Patrick zijn sporen heeft verdiend in de horeca als sommelier bij onder andere Ron Blaauw en Aan de Poel, heeft hij het roer omgegooid en is hij zelf wijn gaan verkopen aan de horeca. Zijn partner Ellen is na haar juridische loopbaan ook de wijn ingegaan en samen runnen zij Sjatoo vol passie en liefde voor wijn, whisky, gin en al het andere gedestilleerd.