Kan ik een catering boeken op een plaats waar geen keuken is?

Als je geen keuken hebt (bijv. op kantoor) kan de cateraar zelf apparatuur meenemen. Geef duidelijk in de reservering aan wat er op jouw locatie beschikbaar is.

 

Kan ik mijn reservering annuleren?

We zullen altijd in goed overleg met jou en de beste oplossing zoeken. Mocht dat niet lukken, dan gelden onze annuleringsvoorwaarden. Tot 7 dagen voor je diner kan je kosteloos annuleren. Als je binnen 7 dagen annuleert krijg je 50% van het totaalbedrag terug. Bij annuleringen vanaf 1 dag voor het diner kun je geen geld meer terugkrijgen. 

 

Kan ik zelf een menu samenstellen?

Meestal werken we met een selectie gerechten waar wij heel goed in zijn. Als je zelf een idee hebt wat je op het menu wilt zien, geef dit dan duidelijk aan in de reservering.

 

Waaraan moet mijn keuken voldoen?

Als wij bij jou komt koken hebben we bij voorkeur een schone keuken met 4 kookpitten, voldoende werkruimte, plek in de koelkast en vriezer, een oven  Heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan houden we hier rekening mee.

 

Blijft de keuken schoon achter?

Als een wij bij jou komen koken wordt alle rommel opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. Je keuken wordt spik en span achter gelaten!

 

Moet ik voor alle gasten servies, bestek en (wijn)glazen hebben?

Servies en bestek worden verzorgd. Bij een arrangement met drank wordt ook het glaswerk meegebracht. Verdere bijzonderheden qua tafelaankleding verschillen per arrangement.

 

 

Moet ik zelf de tafel dekken?

Op de pagina van je arrangement naar keuze kan je precies zien wat de cateraar zal verzorgen, wat je zelf moet doen en wat je eventueel tegen een meerprijs erbij kunt boeken.

 

Kan ik onderhandelen op de prijs?

Wij werken met vaste prijzen, dat is wel zo duidelijk en voorkomt verrassingen. Als je wilt afwijken van een arrangement kan je altijd contact opnemen met de ons.